HTML

Antioxidánsok és szabad gyökök: Misztikus Mistica

Ismerkedjen meg a misztikus Mistica (Mystify) ACAI gyümölcsből, mint fő összetevőből készült gyógyitallal. Széles spektrumú kiegészítője - a Nobel-díjat eredményező alapkutatás gyakorlati terméke - a ProArgi9 Plus, mások mellett a szív- és érrendszeri problémákra nyújt meglepően hatékony segítséget. A klorofill alapú Core Greens jól kiegészíti e kettő hatását. Hamarosan indul a Synergy Worldwide "három testőrének" magyarországi terjesztése. A Synergy WorldWide termékei gazdaggá tehetik Önt, ha anyagilag nem, vitalitásban, produktivitásban mindenképpen! Az arginiről bővebben: http://tom-pa.blog.hu/2008/03/06/arginin

Friss topikok

Linkblog

Antioxidánsok és a szabad gyökök

2008.02.10. 16:53 TomPa

 

Hamarosan Magyarországon is indul az a hálózat, ami olyan gyümölcs alapú koncentrátum (Flavonoidok, erős antioxidánsok) és az 1998-as orvosi Nobel-díjat megalapozó "csoda-molekula", az L-Arginin kettősére, illetve (egy másik termékkel kiegészülve: Core Greens,) hármasára épül, mely jónéhány fejlett országban már széles körben elterjedt. Az L-Arginin (ProArgi-9 Plus), pontosabban a belőle képződő NO, mint a szervezetünk felépítésében részt vevő 22 természetes aminósav alapja, testünk sejtműködésének minden pillanatáért felelős. Így szinte valamennyi betegség kialakulásában, de ellenkezőleg, szervezetünk harmóniájának helyreállításában is tevékenyen közreműködik. Az L-Arginin úgy szabályoz, hogy számos komoly betegség (köztük valamennyi szív- és érrendszeri, azok kialakulásáért felelős betegség, cukorbetegség, stb.) megelőzhetővé, vagy leküzdhetővé válik.
 
 
 
 
A cseppet sem misztikus Misztica (Mystify) brazíliai Acai gyümölcs (Açai: 52 %) alapú koncentrátum, koktél (juice) önmagában is kíváló hatásfokú antioxidáns, magas flavonoid tartalmú, finom, ízletes ital. Olyan gyümölcs-bomba, melynek jótékony összetevőit, vitaminjait hagyományosan fogyasztva nem tudjuk szervezetünkbe juttatni. Tudományosan kimutatott ORAC (Oxigen radical absobance capacity) értéke (szabad gyököket megkötő értékszáma) világelsők közé emeli a piacon (cca. 16500/100 gr, melyből csak az Acai gyümölcs 5800-6000/100 gr értéket képvisel). Tudni kell, hogy a táplálkozás-tudomány által javasolt gyümölcs-zöldség mennyiséggel csupán kb. 1700 ORAC értéket juttatunk szervezetünkbe, az elvárható 3000/nap-al szemben.

 
 

 
Mindkét terméknek, illetve a kombinációnak igen gazdag szakirodalma van, engedélyekkel és tekintélyes orvos-biológiai tudományos támogatókkal rendelkezik. Itt azonban nem az elmélet a lényeg. A "dolog" tényleg működik. Próbálja ki, váljon terjesztővé (ha kell gazdaggá)! Ha utóbbi anyagi értelemben "nem is jön be" (mert Ön például nem menedzser-típus), egészsége teljes bizonyossággal hasznát látja, életvitele mindenképpen gazdagodni fog. Vitális emberré válik.

 
 
 

A harmadik, életminőségünket alapjában megváltoztató termék a Core Greens, melyről bővebbet az európai terjesztés beindulásakor (2008. május) tudunk leírni. A klorofill (Chlorophill) alapú készítménnyel kiegészülve a felsorolt hármas a szervezetünket érő külső negatív hatásokból eredeztethető betegségek (diszharmónia) 75-80 %-ával szemben képes lesz felvértezni védekező mechanizmusainkat.
 
 
 
 
 
 
Ha felkeltettem érdeklődését, bővebben a linkekre kattintva olvashat.
 
 
ELÉRHETŐSÉG: +36 30 9272807
 
 

 

 

 


 

http://picasaweb.google.hu/tompatibi/TompaCsalDFotI02

http://tompatibi.blogspot.com/

http://tompa-arginin.blogspot.com/

www.synergyworldwide.com/SynergyCorp/Product/242/Mistica.aspx

www.mistify-anwender.net  

www.merdmegmagad.com/anti.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tom-pa.blog.hu/api/trackback/id/tr63333744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása